L’aigua, element estrella de la festa del barri de la Caixa d’Olot

El barri de la Caixa d’Olot va celebrar dissabte la seva festa amb diverses activitats i una participació destacada, malgrat les altes temperatures dels darrers dies. La festivitat es va iniciar al matí amb la festa de l’aigua.

Aitor Giralt, grup d’esplai La Caixa: “Aquest any hem cregut que ha anat força bé. Al matí hi havia molta gent a la festa de l’aigua. Hem quedat sorpresos de la gent que hi havia”.

A la tarda, va tenir lloc la Gamogincama i, més tard, es va celebrar la cercavila amb els Trenkabaketes del Pont i el ball dels gegants. La jornada va acabar amb un sopar popular i música. Els mateixos membres del grup d’esplai La Caixa van afirmar que la festa es va consolidant any rere any.

Marc Casals, grup d’esplai La Caixa: “Ho podem veure, per exemple, amb la festa de l’aigua. Al principi, va començar sent una petita festa amb quatre galledes d’aigua. Cada vegada hi anem afegint més coses, piscines, més aigua i en general, més festa. Per tant, jo crec que cada any es va consolidant i va creixent”.

 

Aitor Giralt, grup d’esplai La Caixa: “Jo crec que les festes de barri són dates que és important celebrar-les per fer més ciutat i més comarca”.

Deixa un comentari