L’espectacle ‘El Rey León, de Simba a Kiara’ inicia el festival Planestiueja’t

El festival Planestiueja’t es va iniciar ahir amb l’espectacle del Rey León, de Simba a Kiara-El Tribut . Es tracta de la primera funció d’aquest festival que busca gaudir de la música les nits d’estiu. Ubicat en un espai idíl·lic, la Torre dels Til·lers, l’obra estava pensada perquè grans i petits la gaudissin.

Rafa Chavez, actor de la companyia Onbeat: Somos los maestros de ceremonia que vamos contando un poquito la historia que todo el mundo conoce del Rey León. Pero no solo la historia de la primera película, como sabéis hay varias películas de dibujos animados. Entonces en nuestra historia mezclamos temas musicales de las tres películas. De manera que vamos contando la historia y cantando temas musicales de cada momento. Es un espectáculo familiar donde grandes y pequeños pueden disfrutar.


La quarta edició del festival d’estiu de la Garrrotxa comença amb una obra que porta el segell de la Companyia Onbeat, la qual durant dos anys s’ha representat en les principals ciutats de la península. Malgrat que l’espectacle va començar una hora tard per culpa de la pluja, els espectadors estaven molt il·lusionats de poder veure l’obra.

Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: Les primeres vendes d’entrades per tant això ens fa ser optimistes de cara a tot el festival.   El que de moment tenim és quasi més de 1000 entrades venudes de tot el festival i tot just avui és el primer dia. Podem dir que estem contents, que la cosa funciona i que podrem seguir oferint aquest tipus d’espectacles de qualitat, interessants, que difícilment podrien venir en un poble petit com el nostre.

A més a més, els espectadors amb la compra de les entrades d’aquest espectacle entraven en el sorteig de cinc entrades dobles per a l’estrena mundial de la pel·lícula El Rei Lleó, de la factoria Disney, als cinemes d’Olot el pròxim 19 de Juliol.