Una vuitantena de participants consoliden el CaminaNit de Sant Jaume de Llierca

La quarta edició del CaminaNit va tenir lloc dissabte al vespre a Sant Jaume de Llierca. Un total d’unes 80 persones van participar en l’esdeveniment que enguany va comptar com sempre amb dos circuits, un de llarg i un de curt. L’activitat va tancar amb un sopar.

Conrat Vila, organització: “Una caminada amb un sopar. Volem enganxar el començament d’estiu. No és una nocturna directa, perquè comencem de clar i acabem de fosc. I després un sopar a la fresca”.

Jordi Cargol, alcalde Sant Jaume de Llierca: “Ara s’anirà fent fosc. És una activitat diferent, perquè la gent haurà de portar lots, els frontals. La gent anirà caminant amb la claror de la lluna”.

La diferència entre els dos circuits és la distància. La ruta llarga va constar d’uns 12 km i la curta, de 5,3 km. Segons la mateixa organització i, com a novetat, aquest any el recorregut va ser una mica més tècnic i muntanyós.

Jordi Cargol, alcalde Sant Jaume de Llierca: “Estem molt contents, perquè això fa poble. És una manera de començar l’estiu, perquè a partir de la setmana que ve ja comencen els concerts d’estiu al centre cívic i a finals d’estiu tenim la festa major”.

Una manera perfecta d’inaugurar l’estiu.

 

Deixa un comentari