El barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat celebra la festa major amb molta participació

Els gegants, cabeçuts i cavallets del Barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat són un dels protagonistes imprescindibles de la Festa major del barri.. En total més d’una quinzena de figures ben esperades per petits i grans. Després de la cercavila divendres, acompanyats de gegants i faràndula d’altres barris d’Olot i pobles d ela Garrotxa, ahir van tornar a sortir per fer els seus balls a la pista poliesportiva del parc Miquel Martí i Pol. Aquest va ser un dels darrers actes de la festa, que enguany ha estat molt participada.

Pere Riera, Comissió de Festes Mas Bernat i Sant Cristòfor: “Hem tingut moltíssima gent a totes les activitats que hem organitzat. La gent ha participat i ha gaudit i el que ens han expressat és que ho han viscut molt satisfactòriament. S’ho han passat bé”

La festa enguany va començar dijous amb la recuperació de la sessió de cinema a la fresca, que feia uns anys que no s’havia fet. Com a novetat, també es van augmentar les colles dels diferents barris d’Olot i algun poble de la Garrotxa que van participar en la cercavila de divendres.

x