El futbolista Iván Guzmán no renovarà després de dues temporades a la Unió Esportiva Olot

El futbolista badaloní de 28 anys no renova el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot després de dues temporades al club. Tal com ha informat la UEO a través d’un comunicat des de la seva pàgina web oficial, Iván Guzman no renovarà el contracte amb el club. Es tracta de la tercera sortida de l’equip després de Marc Cosme i Alfredo Gutiérrez.


Caracteritzat per ser un jugador polivalent, Iván Guzman ha decidit provar sort a Anglaterra i actualment està fent la pretemporada amb el Birmingham City. La seva baixa accentua la necessitat que té el club de trobar un carriler dretà.

Abans d’arribar a l’Olot havia estat en clubs com el Sant Andreu, l’Hospitalet i al Badalona, on va viure un any força irregular marcat per les lesions. No obstant això se’l caracteritza per la velocitat, el desequilibri tècnic i el sacrifici al servei col·lectiu. Després de 33 partits, 26 com a titular, diu adéu al club i aquest li desitja molta sort en la seva nova aventura.

x