Lluís Planagumà i Bàrbara Badosa guanyen el XX Puja-i-Baixa a Batet

La vintena pujada i baixada a Batet de la Serra va tenir lloc aquest dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. Amb un total d’uns cent participants, es tracta d’un acte que s’emmarca dins de la festa de St. Cristòfor i Mas Bernat. Els guanyadors d’enguany van ser Lluís Planagumà Brum i Barbara Badosa.

Joan Rigall, membre de l’organització de la pujada a Batet : Aquest any hem tingut una miqueta més de participació que l’any passat. I estem molt contents perquè les condicions climatològiques són molt dolentes per venir a córrer. Hi ha molta gent que tenim constància que volia venir i s’ha tirat endarrere per la calor. Però tot i això estem molt contents. Tot i aquesta calor hem tingut més gent que l’any passat.

Els organitzadors remarquen que han tingut que han variat una mica la ruta per tal de passar per una zona més ombrívola. A més a més, s’estan repensant si fer-la al matí per tal que les temperatures siguin més baixes.

Joan Rigall, membre de l’organització de la pujada a Batet : Ens trobem que cada any fa més calor a la tarda i ens trobem a molta gent que ens diu que a la tarda fa molta calor.   Estem pensant i valorant si l’any que ve la podem fer al matí. Tenim diferents hàndicaps que ens fan dubtar si la podem fer al matí o no que és la gent que podem disposar per fer controls i que ens pugui ajudar.

La sortida era al carrer Pere Gussinyé, al costat del parc de les Bisaroques, i la inscripció costava 2€. Els participants rebien un obsequi, a més a més, de la camiseta commemorativa als 125 primers inscrits.

x