Anna Alzamora, Gerent d’Alzamora Carton Packaging, guanya el Premi Dona Empresària de Catalunya 2019

La directiva de l’empresa garrotxina Alzamora Carton Packaging, Anna Alzamora, ha estat guardonada amb el Premi Dona Empresària CaixaBank, inscrit en el programa Wengage, que desenvolupa i promou el valor de la diversitat i la igualtat d’oportunitats. Aquest guardó reconeix la trajectòria professional i el talent de les directives líders a Espanya.


A la direcció territorial de Catalunya la guanyadora ha estat Anna Alzamora, per la seva implicació a l’empresa especialitzada en la fabricació d’envasos de cartró de Sant Joan les Fonts. A partir de l’any 2000 Alzamora va assumir el càrrec de gerent i administradora d’Alzamora Packaging, referent a nivell provincial. L’empresa garrotxina ha guanyat nombrosos premis durant els 120 anys des que va obrir les seves portes, i la directiva Alzamora l’ha portat cap a la internacionalització.

El proper 12 de novembre a Nova Delhi es lliurarà el premi nacional Dona Empresària de CaixaBank, amb una de les representants espanyoles en els IWEC Awards 2019.