El CPA Olot confia en la confiança dels patinadors i la força de l’afició per brillar als World Roller Games

Aquesta setmana han començat els World Roller Games a Barcelona, al Palau Sant Jordi. El CPA Olot actuarà divendres i diumenge amb Artur Balaguer i Eli Prat i també amb l’equip A de grups de show. Aquest mundial serà especial, ja que molta gent d’Olot viatjarà cap a Barcelona per fer costat al club. Així ho definia la seva entrenadora, Ester Fàbrega.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: Afecta molt, quan tu veus a un pavelló que no està ple i no veus als teus familiars i a la gent que vols tenir a prop allà, t’has d’extra motivar, en canvi, d’aquesta manera la motivació no farà falta, hi serà segur. El que s’haurà de controlar són els nervis, que sàpiguen dosificar-los i canalitzar-los cap a una part positiva i no negativa.


Eli Prat i Artur Balaguer, per la seva part, participaran en el seu primer mundial, ja que és una parella formada de fa només tres anys. El duet garrotxí actuarà per primera vegada en un mundial aquest divendres i competirà contra tres parelles italianes i una americana.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: Ens fa molt il·lusió que estiguin allà, no el fet del mundial, sinó que sigui aquest mundial, aquí. No m’agradaria gaire estar en la seva pell, espero que disfrutin i estic segura que ens ho passarem super bé.

La competició dels shows grans de patinatge artístic on participen les garrotxines es podrà veure en directe per Olot Televisió el diumenge dia 14 a partir de les 20:00h del vespre.

x