La Vall d’en Bas promourà unes festes majors lliures de sexisme amb un lema sobreimprès en tota mena de suports

L’ajuntament de la Vall d’en Bas busca promoure unes festes majors lliures de sexisme en què el lema “NO és NO” estigui molt present. A través de gots, flayers, adhesius i cartells, la festa estarà plena de suports que promoguin unes festes feministes i pacífiques. “La Vall d’en Bas lliure de sexisme” és l’eslògan que es busca promoure durant les festes.

Helena Roca, regidora de comunicació, participació i cultura: Durant el curs de l’any les comissions es reuneixen, posen coses en comú, i una cosa molt interessant que va sortir en aquestes reunions va ser l’interès que tenien per evitar agressions sexuals a la Vall d’en Bas. I d’aquí va sortir l’eslogan la vall d’en Bas lliure de sexisme i el no és no.

A més a més, les comissions dels set pobles es van reunir amb els mossos d’esquadra per saber com havien de reaccionar davant de certes situacions. I en un futur s’aposta per organitzar punts liles a les festes.

Helena Roca, regidora de comunicació, participació i cultura: Hi haurà els cartells, els flayers i els gots on tenim l’eslògan la vall lliure de sexisme. I a més a més en un futur s’intentarà treballar per tenir el punt lila.

Les festes majors d’estiu de la Vall d’en Bas s’inicien aquest cap de setmana amb l’Espinada de Joanetes. Les festes però continuaran amb  la Pinya, Hostalets d’en Bas, Puigpardines, Sant Privat, la vila del Mallol i Sant Esteve d’en Bas.

x