Emili Bassols, futur president de Creu Roja Garrotxa: “El repte sobretot és estar al costat de les persones que més ho necessiten”

Emili Bassols serà el nou president de Creu Roja Garrotxa. Bassols prendrà el relleu de Montserrat Canet, que ha estat durant 8 anys al capdavant de l’entitat i ho farà amb molta responsabilitat i la voluntat de treballar pels que més ho necessiten.

Emili Bassols, futur president de Creu Roja Garrotxa: “Ho afrontem amb una responsabilitat molt gran. D’estar al capdavant d’una entitat , intentar coordinar els projectes, intentar aconseguir-ne més i intentar treballar per les persones que ho necessiten a nivell de comarca. Jo he de dir que la decisió no la vaig prendre de seguida, sinó que em va costar una miqueta perquè entenia sobretot la responsabilitat que va associada al càrrec

Bassols creu que els repte dels propers anys és comú a nivell de la societat i que caldrà afrontar-lo amb l’ajuda de tothom. A la Garrotxa, subratlla, l’aspecte relacionat amb els temes socials està molt ben tractat amb el treball d’organismes i institucions públiques, de manera que per a Creu Roja el repte serà, entre altres, intentar reduir les desigualtats.

Emili Bassols, futur president de Creu Roja Garrotxa: “El repte sobretot és estar al costat de les persones que més ho necessiten. Intentar reduir aquestes desigualtats, treballar amb gent jove, amb gent gran i amb tothom qui ho necessiti.

El relleu al capdavant de Creu Roja Garrotxa ja està pràcticament formalitzat i va acompanyat, també d’una renovació de quatre persones del comitè.

Emili Bassols, futur president de Creu Roja Garrotxa: “No és només un relleu de presidència, sinó que també hi ha un relleu dels membres del comitè i per tant és com treballar junts en aquesta nova junta que té l’entitat

Amb aquest relleu natural, Emili Bassols serà el president de Creu Roja Garrotxa durant els propers quatre anys.

x