Obre al centre d’Olot Bardesucs, el primer ‘juice bar’ de la ciutat

Olot ja té el primer ‘juice bar’, que traduit al català seria ‘bar de sucs’. Així mateix s’anomena aquest establiment que porta la moda dels sucs, smoothies i batuts de fruita i verdura natural a la ciutat. Una oferta que la Sílvia Hernández, la seva responsable, complementa amb creps dolces i salades.

Silvia Hernández, Bardesucs: “Aquí fem sucs liquats i és purament sucs de fruita o verdura o barrejats. Llavors fem també smoothies que barregem la fruita sencera, amb el suc de la fruita i hi posem gel o sucre, això ja al gust del consumidor. També fem  uns batuts o combinats, que és fruita batuda amb imaginació al poder! Hi podem llets vegetals, iogurt, gelat, canyella, espècies… depenent del combinat. I també fem creps dolces i salades, les salades amb farina de fajol ecològica

Els productes ecològics hi són ben presents, no només la farina de fajol i és que més enllà dels productes que ofereixen, Bardesucs està compromès amb el medi ambient, la nutrició i els productes de proximitat.

Silvia Hernández, Bardesucs: “Tota la fruita que tinc intento que sigui de proximitat, però clar, hi ha fruita que és tropical que hem d’importar, però intentem que sigui fruita de qualitat, madurada a la planta perquè tingui tot el seu sabor. Volíem ser conscients i responsables cap al medi ambient i vam trobar uns envasos que són orgànics. Estan fets d’un polímer de mido de blat de moro…. no sé com ho fan però ho fan! I ñllavors es poden llençar amb l’orgànic o amb la resta i és desfan, no contaminen

Bardesucs va néixer de l’afició de la Sílvia a els sucs i els batuts. Després d’esperar que a Olot s’hi obrís un local d’aquestes característiques al final va decidir obrir-lo ella mateixa. Va posar-lo en marxa fa només tres setmanes i  la rebuda ha estat bona. De fet, ja té alguns clients fixes.

Silvia Hernández, Bardesucs: La rebuda que he tingut ha estat increïble, no m’ho esperava gens. Tothom està agraït i content i ens diuen que això feia falta i ho trobaven a faltar. I de fet tenim clients fixes des del dia 1, fins i tot a vegadades venen al matí i a la tarda

Bardesucs està situat al centre d’Olot, al Carrer de Sant Esteve número 9 d’Olot.

x