Diversos municipis de la Garrotxa se sumen a la 26a edició del ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’

Un any més torna l’activitat solidària ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ aquest diumenge per recaptar fons per a les fundacions que vetllen per al benestar dels afectats per aquesta malaltia, que avui en dia encara resulta desconeguda per a molts.


Aquesta serà la 26a edició de la jornada, que enguany comptarà amb més de 600 piscines participants a tot Catalunya amb activitats diverses durant tot el dia.

Glòria Vergés, voluntària de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple: I aquest any hem anat una mica més enllà i farem activitats en globus, alguna activitat que no podem dir divertida, també farem aigua gym a les piscines, mirarem de donar una mica més d’alegria.

Els fons recaptats durant la jornada del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ es destinen al benestar de les persones afectades, un exemple és el fisioterapeuta que s’ha contractat per impartir classes als afectats a Olot.

Glòria Vergés, voluntària de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple: L’Ajuntament ens va cedir un espai a dalt el Montsacopa i ve un fisioterapeuta de Girona i els afectats d’esclerosi, amb brots o no, hi ha gent que ho necessita durant tot l’any, aquests diners van per aquí.

Enguany milers de persones d’arreu del territori català tornaran a saltar a la piscina en motiu del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.