Dues ferides, una d’elles greu, en un accident de trànsit a la Vall de Bianya

Una dona i la seva filla han resultat ferides en un accident de trànsit a la Vall de Bianya, concretament a la N-260. La causa ha estat una sortida de la via on la dona ha resultat ferida greu i s’ha traslladat a l’Hospital Trueta de Girona. La filla ha estat traslladada al mateix centre sanitari amb helicòpter, tot i que el seu estat és de poca gravetat.

L’avís de l’accident s’ha donat a les 12:17 del migdia, quan el cotxe ha sortit de la via i ha xocat contra la base d’una torre elèctrica al quilòmetre 89,4 de la N-260 en sentit Olot. El conductor del monovolum ha resultat il·lès i els Mossos d’Esquadra investiguen les causes per les quals el vehicle ha sortit de la via i ha anat a parar a l’altra banda de la carretera. A l’accident també hi han intervingut els Bombers, que han procedit a l’extracció dels ferits d’origen asiàtic. El SEM ha traslladat els afectats al Trueta, tot i que la seva vida no corre perill.