El Besalú Medieval no se celebrarà aquest 2019 amb la intenció de revisar el model de l’esdeveniment

Cada any, a principis de setembre Besalú s’omplia de visitants que volien assistir a una de les seves fires més concorregudes: el Besalú Medieval. L’any passat l’esdeveniment va celebrar vint edicions, però la vint-i-una no arribarà aquest 2019: l’Ajuntament ha decidit aturar la Fira per revisar l’acte, amb la intenció de dotar-la d’una nova visió estratègica. En un comunicat a la seva pàgina web, l’equip de govern explica que el Besalú Medieval ha tocat sostre en determinats factors, com per exemple l’assistència, el nombre d’activitats, els espectacles o els tallers, però considera que hi ha marge de millora en altres aspectes per tal de donar la qualitat adequada a la fira. En la mateixa nota informativa, el consistori explica que cal buscar nous punts de trobada entre la part pública i privada a l’hora d’executar projectes diferents per la cita. Per la seva banda, el grup a l’oposició d’Esquerra Més Besalú demana fer un debat amb les parts afectades per la suspensió de la fira.