L’associació garrotxina ‘Gastant Keks’ promou curses d’orientació durant l’estiu

L’associació esportiva de la Garrotxa, Gastant Keks, va organitzar aquest dimarts un ‘sprint‘ al Parc Nou d’Olot, una cursa d’orientació de poca durada i per a tots els públics. Aquesta és la segona cursa que consta de tres circuits. El primer circuit és una ronda de reconeixement, el segon és la ronda classificatòria i el tercer és la final dels vuit millors classificats de la ronda anterior. Aquesta segona cursa es va fer en un espai emblemàtic de la comarca.

Agnès Vilanova, membre de l’associació Gastant Keks: El parc Nou és un espai molt bonic, acotat, ideal per a la mainada, perquè comença la cursa i saps que no es perdran. És ideal com la setmana passada que ho vam fer per al centre, el firal, un lloc nou, molt emblemàtic. És trobar-nos i gaudir de casa nostra.

L’objectiu d’aquesta entitat és promoure l’oritenació i motivar a la gent a què s’apunti a la tercera cursa que es farà per les Festes del Tura.

A més a més està obert per a tothom, ja que no cal ser federat, però també serveix d’ajuda per a les persones que ja disputen curses d’orientació. Els preus d’inscripció són de 2 euros per als nens i de 5 euros per als adults.