Quatre ciclistes garrotxins triomfen als campionats d’Espanya

Marc Zafra i Lluc Plana van aconseguir la medalla d’or en ciclisme crono gimcama i en ciclisme en línia. Era el primer any que participaven en aquest campionat i a més d’emportar-se una nova experiència han guanyat l’or. Els dos joves ciclistes valoren la temporada com una de les millors …

Lluc Plana, ciclista de la Selecció Catalana: de moment ens està sortint molt bé la temporada, molt bona feina d’equip, vam guanyar a Sant Esteve d’en Bas la Remences, també hem fet campió i subcampió de Catalunya de pista i campió de crono gimcana de Catalunya, molt contents en general.

A més a més Marcel Pallarès i Martí Hidalgo van fer plata en les modalitats de contrarellotge i de ciclisme en línia. Van quedar subcampions a tres segons d’Euskadi, que és una de les potències en ciclisme. Tant en Marcel com en Martí són campions de Catalunya en diversos àmbits i els hi queda per afrontar la volta del Bajo Aragón, una de les més importants de la temporada.

Martí Hidalgo, ciclista de la Selecció Catalana: D’ara a final de temporada ens queda la volta més important, la del Bajo Aragón. Hi anem vuit de l’equip, són 5 dies i ens agradaria emportar-nos alguna etapa o qui sap, ja es veurà.

Els quatres joves ciclistes estan contents de la temporada i tenen ganes de seguir guanyant medalles.