Sant Jaume de Llierca celebra la tercera edició dels concerts d’estiu amb grups de versions de diferents estils

Sant Jaume de Llierca posa en marxa la tercera edició dels concerts d’estiu que es duran a terme a la plaça del centre cívic entre aquest dijous i la setmana vinent. Enguany els grups convidats són Bazaga’s i Black Kiss, coneguts per les seves versions de rumba, jazz i rock and roll.

Lourdes Barris, regidora de cultura Aj. Sant Jaume de Llierca: Doncs és una oferta que proposa l’Ajuntament per les nits d’estiu aquí a Sant Jaume de Llierca per gaudir d’una manera diferent la música que puguem escoltar a la ràdio o a la televisió i portar-la aquí al poble durant l’estiu.

Entre les 10 i les 12 de la nit aquest dijous Bazaga’s donarà el tret de sortida als concerts d’estiu del municipi, que continuaran la propera setmana amb Black Kiss. En aquesta tercera edició s’ha decidit apostar per un estil de música diferent a l’oferta que s’havia presentat en edicions anteriors, on predominaven les veus femenines i un estil més clàssic.

Lourdes Barris, regidora de cultura Aj. Sant Jaume de Llierca: Ja fa dos estius que ho fem i altres vegades era un estil de música més tranquil·la amb veus femenines i aquest any hem apostat per aquest tipus de música per trencar una mica i per donar una oferta diferent.

Amb els concerts d’estiu Sant Jaume de Llierca inicia la programació cultural del període estival, on també hi tindran lloc altres activitats com la Festa Major el proper 25 de juliol i la Sardinada Popular el 30 d’agost.