Desallotgen els ocupants del número 5 del carrer Aigua, al Nucli Antic d’Olot

El desallotjament d’ocupants il·legals del número 5 del carrer Aigua d’Olot, al Nucli Antic de la ciutat, s’iniciava a primera hora de la tarda d’aquest dijous i ha durat algunes hores. Se n’ha encarregat una empresa provada especialitzada en desallotjaments.


Agents de la Policia Municipal d’Olot i dels Mossos d’Esquadra s’han personat al lloc dels fets mentre ha durat l’actuació. Segons ha pogut saber Olot Televisió, l’habitatge pertany a una empresa immobiliària de Madrid des de fa prop de tres anys. L’ocupació de l’habitatge havia generat queixes entre els veïns. L’Ajuntament d’Olot, a més, havia requerit una actuació a l’immoble, després que el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública determinés la seva insalubritat. Fa uns mesos, les canonades de l’edifici van embossar-se. Es dona el cas que els ocupants havien manipulat la xarxa elèctrica per tenir llum sense pagar el servei. Davant aquesta situació, la propietat va denunciar-ne l’ocupació als jutjats. Finalment, aquesta tarda s’ha procedit al desallotjament dels ocupants.

Deixa un comentari