Dues gimnastes garrotxines triomfen als Campionats d’Espanya de Gimnàstica Artística

Dues gimnastes garrotxines aconsegueixen medalles als Campionats d’Espanya de Gimnàstica Artística. Teresa Frigola ha aconseguit l’or, mentre que Sara Núñez, l’altra gimnasta garrotxina ha aconseguit dues medalles de bronze i una copa. Les dues gimnastes formen part del Club Gimnàstic Osona-Olot i l’any que ve ja aniran a entrenar a Vic.

Sara Muñoz, gimnasta del Club Gimnàstic Osona-Olot: He quedat tercera de la general, tercera de terra i tercera de barra.
Laura Frigola, gimnasta del Club Gimnàstic Osona-Olot: He quedat primera de barra.

Les dues entrenadores del Club Gimnàstic Osona-Olot estan contentes i satisfetes per la feina feta de les seves alumnes. Thais Escolar és professora a Olot amb les alumnes del base i a Vic amb les nenes d’escolars, mentre que la Cristina Saus, directora del centre de tecnificació, entrena a nenes de Via Olímpica. Cristina Saus ha mostrat un gran èmfasi amb la medalla que ha guanyat la seva alumne Teresa Frigola.

Cristina Saus, professora del Club Gimnàstic Osona-Olot: La Teresa fa un any que fa gimnàstica, poder competir en aquesta categoria que és la més alta per l’edat que li correspon, i a sobre guanyar una medalla és l’èxit i a més a més en la general va quedar quarta.

Les gimnastes garrotxines mostren ganes de continuar guanyant i sobretot de seguir gaudint d’aquest esport.