Gorka Benítez Trio iniciarà els concerts d’estiu de la Vall d’en Bas

Aquest cap de setmana comencen els concerts d’estiu de la Vall d’en Bas. En total s’han programat sis actuacions que s’allargaran fins a finals d’aquest mes. El primer concert és amb Gorka Benítez Trio a Sant Privat d’en Bas a les 10 de la nit. Ens oferiran un Jazz que convida el públic a fer un viatge des de la subtilesa, la calma i la introspecció.

 Josep Ramon, associació musical de la Vall d’en Bas: Partint del Jazz clàssic fa un Jazz molt personal, que si t’agrada una mica el món de la innovació en el Jazz, val molt la pena d’escoltar-lo.

Els organitzadors remarquen que a l’hora de buscar i programar els concerts han vetllat perquè siguin grups variats de diferents tipus de música. A més a més, promouen fer concerts assequibles econòmicament i de gran qualitat.

 Josep Ramon, associació musical de la Vall d’en Bas: Un factor bàsic que és sempre el que busquem que és la qualitat. Normalment busquem no massa coneguda però molt bona. I ho dic amb tota l’expressió molt bona. I si us hi fixeu, si ensenyéssim els programes de fa 20 anys ho veuríeu, hi hauria a gent amb noms reconeguts que nosaltres ja els vam fer fa 5,6,8 o 10 anys.

El pròxim concert serà dissabte als Hostalets d’en Bas a les 10 de la nit. El grup encarregat de continuar el festival serà Dumpy Lobsters que toquen Jazz clàssic i tradicional. Altres concerts que el festival oferirà seran Randellaires, Anna Urpina i Eva del Campo, Jordi Batiste i Dani López Quartet. Així doncs, ens trobem diversos concerts per gaudir de la música les nits d’estiu.

x