La companyia francesa Kadavreski porta el seu circ ple d’humor a Olot

El circ va tornar a ser el protagonista del dimecres al vespre a la capital garrotxina. Amb una recepta a base d’acrobàcia, humor música i esquís, la companyia francesa Kadavreski va cuinar Les Madeleines de Poulpe, magdalenes de pop, a la plaça de Braus d’Olot. Aquest és el títol del seu espectacle, el segon del Circ a la Plaça d’aquest estiu.

Tena Busquets, Directora Arts Escèniques Olot Cultura: És una companyia de circ francesa, que es caracteritza per tenir un número amb esquís, tot i la calor que fa, serà refrescant. Són àgils, energètics, divertits… un espectacle molt acrobàtic amb molts ingredients perquè passem una bona estona.

Famílies, joves i gent gran van riure amb les filigranes dels cinc acròbates, en un espai idoni com és la Plaça de Braus, plenament consolidat com un dels espais culturals de l’estiu.

Tena Busquets, Directora Arts Escèniques Olot Cultura: Jo penso que és molt bon espai per als artistes i pel públic, tothom pot seure, tothom ho pot veure bé. Passem una bona estona veient circ, que és una disciplina molt viva, enèrgica i inclusiva, perquè normalment li agrada a tothom.

Dimecres vinent, 17 de juliol a partir de dos quarts de vuit del vespre, la companyia The Migthy Jambo serà l’encarregada de tancar el cicle d’espectacles amb El Caçador. Una oportunitat única per a descobrir el circ africà.

x