L’Olot ja coneix quins seran els seus rivals a la Segona Divisió B la temporada 2019/20 i evitarà els equips balears

Onze catalans, set valencians i dos aragonesos: són els equips que conformen el grup tercer de la Segona Divisió B, i on hi haurà enquadrat la Unió Esportiva Olot. Els garrotxins s’enfrontaran així a Llagostera, Reus, Nàstic, Cornellà, Espanyol B, Badalona, Barça B, Sabadell, el Prat i també el Lleida, que havia demanat el traspàs al grup segon, tradicionalment del nord; els acompanyen l’Oriola, l’Hércules, el Vila-Real B, l’Atlètic Llevant, el València Mestalla, el Castelló i la Nucia del País Valencià, i l’Ebro i l’Ejea d’Aragó. Qui no hi serà són els equips balears, un desplaçament que mai se l’hi ha donat bé als olotins, que no saben què és guanyar a ses illes. L’Atlètic Balears, el Penya Deportiva i l’Eivissa disputaran el grup 1, el que està distribuït de forma més estranya, amb la participació d’equips gallecs, asturians, madrilenys, canaris i de Melilla. El grup segon el formen bascos, navarresos, de La Rioja i de Castella i Lleó, mentre que el quart està compost d’andalusos, murcians, extremenys i manxecs.

x