Wally López, nou cap de cartell del XXVè Sant Rock Festival després de la sortida de Marc Maya

Tal i com ha anunciat l’associació del Gos de Sant Roc mitjançant un comunicat, Marc Maya, cap de cartell de la celebració del XXVè Sant Rock Festival, no podrà assistir el divendres dia 12 per motiu aliens a l’associació. No obstant això, l’entitat garrotxina ha aconseguit contractar a última hora a un dj també reconegut internacionalment, Wally López. El dj madrileny portarà el seu ‘house’ a la nit electrònica de Sant Roc. Wally López ha actuat a llocs de renom, com Ibiza, Amsterdam, Londres, París i Buenos Aires. A la nit del divendres tocarà després del nou cap de cartell, Marsal Ventura i a continuació els dos djs garrotxins, Albert Zambrano i DJ Gorka. El dissabte seguirà igual sense cap canvi, MöndoLoco, Barrena, Fetus i Indeseables Punk-And-Roll seràn els encarregats de posar música en directe el dissabte. Els actes que es faràn els dos dies són gratuïts.

x