Aquest dissabte el CN Castellfollit i el CN Besalú participen a la Copa Pirineus que es celebra a Flaçà

La piscina de Flaçà acollirà dissabte l’inici de la Copa Pirineus de natació, una de les competicions amb més història de la demarcació de Girona, i que s’allargarà fins al pròxim 3 d’agost. Amb mig segle d’història, la presència garrotxina a la prova ha estat sempre destacada, amb una forta rivalitat entre el Castellfollit, el club amb més títols de la Copa, i el Besalú. En els últims anys, la competició és un dels esdeveniments més importants pels equips de natació amb piscina descoberta, que no tenen les mateixes possibilitats que els que disposen d’aquests equipaments a l’hora de competir en tornejos majors. Malgrat això, enguany la Copa Pirineus arrenca amb quatre clubs, una de les xifres més baixes de la seva història: són el Flaçà, el Besalú, la Jonquera i el Castellfollit. Un dels absents destacats és el Club Poliesportiu Santjoanenc, que enguany ha decidit no participar de les competicions de piscina descoberta.

x