El Club Natació Olot celebra aquest dissabte la diada del soci

L’entitat amb més socis de la comarca, el Club Natació Olot, celebra aquest  dissabte dia 13 de juliol la diada del soci. Enguany seguirà amb el mateix format que l’any passat, amb diverses activitats a la tarda i un sopar a la fresca. Aquesta diada és especial tant per el soci del club com pel propi  Club Natació Olot, ja que pot mostrar als socis les activitats dirigides que es duran a terme.

Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot: Desde fa molts any que s’està organitzant aquesta diada, perquè és un dia on el soci comparteix, fa acitivitats, és un dia on el club també aprofita perquè el soci pugui probar aquelles activitats noves, dirigides.

Hi haurà activitats de tot tipus, tornejos de natació, de pàdel i un torneig de tennis amb parelles.  A més a més hi haurà un partit de futbol de veterans, inflables per als més petits, i activitats d’Aquahim i Zumba. La jornada acabarà amb un sopar a la fresca, al pati del club. L’entitat espera repetir l’èxit de l’edició anterior amb aquest nou format. De fet, els tickets per poder assistir al sopar ja estan esgotats des de fa dies.