El Workshop d’estiu d’RCR Arquitectes inclou la dansa com una de les propostes formatives del curs

RCR arquitectes engega dilluns el seu Workshop d’estiu, unes jornades d’especialització plenament consolidades. Enguany s’han inscrit 120 persones procedents de 26 països en les quatre disciplines formatives: 75 prendran part a la d’arquitectura, 20 a l’escenografia, 15 a la d’audiovisual i fotografia, i una desena de persones participaran a la primera edició del workshop de dansa, la novetat d’aquest 2019.

Rafel Aranda, RCR Arquitectes: “La dansa i el reconèixer el sentir del cos en relació amb l’espai és important, i per aquest motiu sempre hem pensat que hi pogués haver un workshop dedicat a la dansa.”

Paral·lelament a la programació del Workshop d’RCR, hi ha diverses conferències obertes al públic general. Aquest cop, destaquen les xerrades del fotògraf Hisao Suzuki, el geòleg Josep Maria Mallarach, o la del cuiner Ferran Adrià el proper 17 de juliol. Adrià explicarà el projecte que duu a terme a Ca la Montjoi, com un exemple d’innovació multidisciplinar.

Estanis Vayreda, primer tinent d’alcaldia Aj. Olot: “És un exemple més de generositat d’RCR cap a la ciutat, i hem d’aprofitar aquesta quantitat de xerrades que es plantegen en la proposta d’aquest any perquè valen molt la pena, i que és un privilegi que tinguem a Olot perquè normalment es troben en ciutats de dimensions majors.”

El Workshop d’estiu d’RCR s’allargarà fins el proper 2 d’agost, quan es presentaran els treballs que sorgeixin dels tallers.

x