Elisenda Prat i Artur Balagué s’acosten al pòdium en la classificació provisional de parelles dels World Roller Games

La parella de patinatge artístic del CPA Olot formada per Elisenda Prat i Artur Balagué, únics representants del país amfitrió dels World Roller Games 2019, han quedat en quarta posició a la classificació provisional d’aquest divendres després de l’execució del programa curt de parelles de patinatge artístic. Els olotins han obtingut una puntuació de 50.09, només a 9 punts dels tercers classificats, els italians Gaia Colucci i Marco Garelli. La puntuació provisional dona opcions als garrotxins per optar al pòdium amb la realitzaciód el programa llarg aquest cap de setmana.

Prat i Balagué són debutants en un mundial de patinatge en la categoria de parelles. després de tres anys entrenant junts, el 2018 van aconseguir la medalla de bronze a l’Europeu de patinatge del 2018. Els olotins han sortit amb seguretat i ganes de gaudir del ball que anaven a realitzar. Han executat amb bon nivell totes les figures del programa, sense errades remarcables, i han superat els 50 punts en el còmput general.

Davant dels garrotins han quedat les tres parelles italianes, grans favorites del Mundial en aquesta modalitat. Rebecca Tarlazzi i Luca Lucaroni, amb 78,01 punts, i Alice Esposito i Federico Rossi, amb 73,01, han fet gala del seu gran nivell sobre rodes. L’errada provocada per un problema al genoll de Marco Garelli durant l’execució del programa amb la seva parella, Gaia Colucci, ha fet baixar la puntuació de la coreografia realitzada amb Gaia Colucci fins als 59,09 punts, només nou per sobre de la parella catalana.

Darrere els garrotxins han quedat els nord-americans Alexis Herbert i Eric Mueller, amb una decepcionant actuació en què a la parella se l’ha vist clarament desencaixada després d’una errada considerable. la parella ha acabat discutint-se en públic un cop acabat el ball, obtenint 25,56 punts.