Els World Roller Games encaren els últims dies de competició amb una nombrosa representació garrotxina

World Roller Games encaren la seva recta final, amb un cap de setmana replet de finals amb participació garrotxina. Divendres, els membres del CPA Olot Artur Balagué i Eli Prat ja va van iniciar la competició de patinatge artístic per parelles, que culminarà diumenge amb el programa llarg. El club olotí considera que ser als Mundials ja és un premi per al duet.

Ester Fàbrega, entrenadora CPA Olot: “Ens fa molta il·lusió que estiguin allà, en aquest Mundial, aquí a casa. Espero que ho gaudeixin i segur que ens ho passarem super bé.”


Però l’atenció principal estarà posada amb el paper que faci l’equip A del CPA Olot a la disciplina dels grups de xou de patinatge artístic. La coreografia ‘No em tallis les ales’ surt a pista amb la intenció de revertir les errades en els anteriors campionats, esperant que, com a mínim, l’equip surti satisfet del Palau Sant Jordi. Es preveu que 800 aficionats olotins es desplacin a Barcelona per viure en directe la final, que també es podrà veure per Olot Televisió a partir de les vuit del vespre. Pel que fa a Sofi González, disputa aquest dissabte les semifinals de Roller Derby contra Austràlia, amb qui van perdre el partit de la primera fase per 73 a 58. Serà a partir de dos quarts de vuit del vespre, a Mollet del Vallès.