Ferrer Xocolata i Olot Televisió destinaran els fons de la segona edició del Torró Amic al Club Tennis Taula Olot

La pastisseria Ferrer Xocolata i Olot Televisió engegaran un any més la campanya solidària del Torró Amic aquest Nadal. La primera edició va rebre una molt bona acollida, on es van recaptar més de 5.000 euros que es van destinar a l’Associació Integra. Enguany la solidaritat continua a la Garrotxa i els fons que es recaptin es destinaran al Club Tennis Taula Olot.

Jordi Ferrer, Ferrer Xocolata: I vam veure que teníem la possibilitat de sortir una mica de l’àmbit del què era una entitat íntegrament social i vam veure que hi ha altres entitats que poden necessitar una aportació d’aquestes per algun dels compromisos socials propis que té l’entitat. Hem sortit una mica del què és una entitat íntegrament social i hem anat, en aquest cas, a una entitat íntegrament esportiva.

El club ha estat seleccionat per diversos motius. En primer lloc perquè promou l’Open Tennis Taula Ciutat d’Olot que atrau a jugadors d’arreu del món i és el club garrotxí que es troba en la categoria més alta de tots els de la comarca, a més de participar en diverses causes socials.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: L’any passat el Club Tennis Taula també va aportar diners per a un projecte d’escolarització a 154 nens i nenes de 5 a 9 anys a Ghana, una campanya que van fer juntament amb Mans Unides, que com recordareu era la comercialització d’unes tasses solidàries, per tant estem parlant d’un club que té aquesta connotació solidària.

Enric Llagostera, president Club Tennis Taula Olot: Hi ha la vessant esportiva, que pensem que és molt important, però hi ha aquesta altra vessant humana, social i solidària, que hem d’intentar sempre estar al costat de tota aquesta gent que més ho necessita.

El tennis taula és un esport minoritari, pel que no compta amb les mateixes oportunitats de captació de recursos econòmics i el Club Tennis Taula d’Olot celebra aquest any el seu 36è aniversari. Enguany seran els beneficiaris dels fons que es recaptin amb la campanya del Torró Amic.

x