El festival ‘Pesca l’Estiu’ de Sant Feliu de Pallerols va presentar l’espectacle ‘Open Door´ i els jocs de ‘L’estrany viatge del Sr. Tonet’

Sant Feliu de Pallerols es va omplir ahir d’activitats pel ‘Pesca l’Estiu’, el festival de Sant Feliu de Pallerols que ens presenta un programa carregat de propostes destinades a totes les edats.


Aquest cap de setmana era el torn de l’espectacle al carrer Open Door de Pere Hosta que s’iniciava al parc del Mas Rostoll a les set de la tarda i acabava a la Plaça El Firal. Un espectacle que només amb un actor i una porta buscava interactuar amb el públic i dur a terme un recorregut en què petits i grans gaudissin.

Pere d’Hosta, companyia Pere d’Hosta:   Treure un objecte fora de context, una porta al mig del carrer que no sabem on va, tothom entravessa portes cada dia, mil portes. Però la treus de context i és màgic, extraordinari. Llavors et pot portar a mil imaginaris, simplement és buscar el somriure, la participació, jugar amb l’arquitectura urbana.

A més a més, en la Plaça El Firal a la mateixa hora s’iniciaven els jocs de ‘L’estrany viatge del Sr.Tonet’ de la companyia Tombs creatius. Un conjunt de jocs molt originals i creatius creats a mà que busquen que els més menuts s’endinsin en històries màgiques.

Toni Tomàs, membre de la companyia tombs creatius: Sempre busquem que el joc sigui l’element comunicatiu. I amb aquesta connexió el procés comunicatiu era la curiositat. En la investigació de la curiositat que el nen vol descobrir el que hi ha dins de la caixa, si tu hi jugues pots descobrir que hi ha dins de la caixa.

Es tracta d’un festival amb propostes per a tots els públics que busquen omplir els carrers del municipi d’art, música, espectacles i concerts que permetin als espectadors gaudir de l’estiu.

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols:Anar continuant i anar progressant en aquest tipus d’activitats ludicofestives. I evidentment aplicar programes, variar activitats… Primer de tot hem de mirar com va aquest primer any, de moment podem dir que la gent respon molt bé.

Les activitats que s’han dut a terme dins el festival de moment han estat molt ben rebudes pel públic. Així doncs, des de l’organització animen a la gent a participar en els pròxims actes que conformaran el festival.