The Sey sisters impregnen de gòspel i soul el festival Planestiueja’t

La Plaça Nova de Les Planes d’Hostoles va acollir dissabte a les deu de la nit el concert de ‘The Sey Sisters’, un trio amb tres veus espectaculars que et conviden a gaudir de la música. Es tracta del segon concert dins del festival Planestiueja’t que busca gaudir de la música les nits d’estiu. L’entrada del concert era gratuïta i anava dirigit a totes les edats però especialment al públic amant del gòspel i soul.

Joan Soler, regidor de cultura i festes de les Planes d’Hostoles: El Planestiueja’t si d’una cosa es caracteritza és d’anar canviant de ritme i estils musicals a mesura que se succeixen les setmanes. És a dir que una setmana podem veure un espectacle familiar com va ser ‘El Rey León’ la setmana passada. I aquesta setmana el que veure’m serà un concert de gòspel, de  blues i de soul.

‘The Sey Sisters’ et condueixen dins d’un viatge musical on et porten des del gospel fins  a la música africana, passant pel soul. El grup presentava el seu segon disc ‘Rise’ que fa una crida a la revolució personal, a l’acceptació personal i col·lectiva. Una crida a la visibilitat.

Edna Sey, membre del trio ‘The Sey Sisters’: El que volem amb aquest disc és reivindicar aquest ‘Rise’, aquest aixeca’t. Tu perquè t’aixeques, perquè lluites? Nosaltres reivindiquem la població afrodescendent, la població catalana en el sentit que ser català no és només ser blanc.

Així doncs a través de la seva música busquen impregnar d’emoció als espectadors i fer una crida contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança de futur.

x