El CPA Olot es proclama subcampió del món de grups de show grans als World Roller Games de Barcelona

No ha pogut ser. Ni un gran programa, net i sense grans errades, ha pogut fer que el CPA Olot aconseguís la victòria als World Roller Games de Barcelona. Ha estat el CPA Girona qui s’ha imposat amb una actuació impecable del seu ‘Bacterium’, pràcticament sense errades, i que els serveix per sumar el seu primer títol mundial de l’especialitat.


Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han sortit a la pista del Palau Sant Jordi amb força i ganes de donar un cop de puny damunt la taula, després dels resultats aconseguits durant la temporada. En aquesta ocasió s’ha pogut veure un ‘No em tallis les ales’ lluït, amb molt poques errades; la més important una caiguda d’una de les patinadores en una transició, a més d’una imprecisió en un dels intents de vol d’una de les papallones durant la coreografia. Les olotines han aconseguit notes entre el 9.3 i 9.7, mentre que les vencedores han estat entre el 8.9 i el 9.8, amb la diferència que no han tingut deduccions. Només sis dècimes han separat l’Olot (132,9) i el Girona (133,5).

La medalla de bronze se l’ha endut el Diamante italià i el seu disc amb unes astronautes com a protagonistes que els ha donat notes entre el 8.8 i el 9.6 (130 punts). Qui s’ha quedat fora del podi ha estat el Royal Eagles (125 punts), que tot i arribar als 9 també han patit caigudes. Qui no ha tingut una bona tarda ha estat el Reus que ha finalitzat en sisena posició.

Amb aquests resultats es dona per acabada una temporada que ha tingut moments de tot pel CPA Olot, però que acaba de manera positiva, oferint la seva millor versió en la competició més important, i deixant enrere la quarta posició a l’Euroepu, que no reflectia, ni de bon tros, com s’ha pogut veure avui, el nivell real de les patinadores olotines.

El d’avui era l’últim programa, entre altres patinadores, d’Anna Quintana, la icona del patinatge artístic olotí i una de les millors esportistes que ha donat la ciutat