La 57a edició de l’aplec de la sardana d’Olot atrau a gent de tot Catalunya

Diumenge el Parc Nou i el Pavelló Firal va acollir la 57a edició de l’aplec de la sardana d’Olot, un dels esdeveniments més importants d’aquesta dansa tradicional. Les colles de la Principal d’Olot, així com la principal de Llobregat i la Jovenívola de Sabadell eren les encarregades de musicar les sardanes al llarg de la jornada.

Assumpte Riera, participant de l’Aplec sardanista: Nosaltres ja fa molts anys que venim sempre, som de l’esquirol però venim sempre a l’aplec d’Olot perquè som sardanistes i és un dels aplecs importants de Catalunya

Malgrat que el temps ha estat inestable i ha fet canviar d’ubicació a l’esdeveniment gent de tot arreu de Catalunya ha vingut a participar en l’aplec per gaudir de la dansa, la música i la bona companyia.

Ignasi Riera, president agrupació sardanista d’Olot: Ja feia uns dies que ens preveia que ens plouria, la previsió és de 2 a 4 de la tarda. El pitjor moment és l’hora de dinar, no podem estar a mig dinar, agafar plats i anar a aixopluc en un lloc que no tenim res per abrigar-nos.

Durant el dia s’ha ballat una sardana dedicada al tren d’Olot. Finalment, la  jornada ha acabat amb la cantada de la sardana Adéu, vila d’Olot  a càrrec de la Coral de Gent Gran d’Olot a la llum de les espelmes.

Deixa un comentari