La festa de Sant Cristòfor concentra un centenar de camions a Olot

El recinte firal va acollir dissabte la 7a concentració de camions a Olot amb motiu de la festa de Sant Cristòfor. Es van exhibir més de 100 camions que procedien d’indrets de tot Catalunya. Els organitzadors van ser Team Truck Olot Sant Cristòfol.

Antoni Grabulosa, camioner: És una festa que fem aquí amb els camions de tot Olot i tota la comarca. Gràcies a l’ajuntament d’Olot que ens deixa aquests terrenys, agrupem tots els camions aquí i fem un esmorzar al pavelló. Tot el matí fem coses per anar entretenint a la gent i passant tota la jornada tots junts.

La concentració de camions es va dur a terme al recinte firal, el qual es va obrir a les vuit del matí. Una hora més tard es va iniciar l’exhibició de tota classe de camions clàssics, pintats,  personalitzats (tunejats) i maquetes de camions amb ràdio control a l’interior del pavelló.

A les onze del matí hi va haver concurs de clàxons i motors, a més de proves d’habilitat. La tradicional benedicció de Sant Cristòfor, patró dels conductors, va tenir lloc a la una del migdia i tot seguit es va dur a terme una rua per tots els carrers d’Olot. La jornada va concloure amb l’exhibició nocturna de camions a la Plaça Clarà d’Olot.

x