Les piscines garrotxines es sumen a la 26a edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

La Garrotxa s’ha tornat a mullar per l’esclerosi múltiple i ha organitzat actes per recaptar diners i conscienciar sobre aquesta malaltia crònica i neurodegenerativa.


El Club Natació Olot, s’ha solidaritzat amb la Diada, ja que tots els beneficis de les entrades del dia van destinats a Mulla’t. Els banyistes i socis del club també han col·laborat amb el seu granet de sorra a la investigació comprant marxandatge del Mulla’t i fent donacions.

Gemma Soy, presidenta del CN Olot: Estan programades primer de tot una sessió d’aquagym, a les 12 per tots els socis ens remullarem per l’esclerosi com cada any i llavors hi ha activitats encaminades a la mainada de fer figures amb globus. Per tant són unes jornades molt lúdiques.

La 26a edició de l’esdeveniment solidari ha comptat amb més de 600 piscines participants a tot Catalunya que organitzaven activitats diverses perquè petits i grans es poguessin mullar per l’esclerosi múltiple. No obstant això, cada any són més els actes que s’organitzen per recaptar diners.

Maria José Muñoz, delegada de la fundació esclerosi múltiple a les comarques gironines: El que hem fet aquest any és que a part de l’oli que podem adquirir a qualsevol supermercat de Catalunya, olis Catalunya donarà 1€ que anirà a la fundació esclerosi múltiple. Apart d’això tenim tant a Lloret com s’Agaró, Platja d’Aro, Castell d’Aro restaurants que es mullen per l’esclerosi múltiple.

Els fons recaptats durant la jornada del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ es destinen al benestar de les persones afectades.

 

 

Deixa un comentari