A les places en família comença aquest dijous amb l’espectacle ‘Asteroid’

El cicle ‘A les places en família!’ busca dinamitzar el centre d’Olot a través de tres espectacles a tres places del centre de la ciutat.

El projecte ha estat impulsat per Dinàmig juntament amb Olot Cultura, ja que busquen proporcionar una oferta cultural de qualitat al llarg de tot l’estiu.

Estanis Vayreda, tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot. En tres places de la ciutat es fan activitats infantils amb idea de donar una oferta lúdica a la gent de la ciutat, també a la gent que ens visita. I dinamitzar les places, fem la plaça Pia Almoina, Campdenmàs i plaça Major.

Així doncs, ofereixen tres propostes a tres places del centre de la ciutat. El primer serà el 18 de Juliol amb l’espectacle Asteroid a la plaça Campdenmàs de la companyia Campi Qui Pugui Produccions. El 25 de Juliol podrem gaudir de l’espectacle Sin remite de Jean Philippe Kikolas a la plaça Pia Almoina, obra inspirada en el còmic francès Jacques Tati. Finalment el cicle es tancarà l’1 d’Agost amb l’espectacle Back2Classics de Planeta Trampolí.

Per tal de gaudir de les places d’Olot us animem a subscriure-us al nou canal de difusió de la Cua del Drac per tal de rebre de forma setmanal totes les activitats de la setmana directament al mòbil. També pots obtenir informació a través de la pàgina web descobreix Olot.

x