Aquest dimecres comencen els treballs per instal·lar el paviment sonoreductor a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot

A partir d’aquest dimecres i durant almenys les properes dues setmanes, el sector de l’Avinguda Sant Jordi i els carrers Portbou i Zamenhof d’Olot estarà en obres. El Departament de Territori i Sostenibilitat destina 286.000 euros en l’asfaltatge de la via i la instal·lació d’un paviment que reduirà en un 10% el soroll provocat pel trànsit de vehicles.

Jordi Güell, Regidor Urbanisme Aj. Olot: No és molt i molt exagerada però diem-ne que tot ajuda. Entre que l’asfalt serà molt més fi i aquesta capacitat d’absorció del so, que creiem que millorarà bastant les condicions de vida de tots els veïns del voltant de l’Avinguda Sant Jordi.

La durada prevista de les obres és de 17 dies, i es dividiran en dues fases: Durant els primers vuit dies es faran les tasques de fresat per retirar una capa de l’asfalt actual i no es tallarà completament la circulació.

Jordi Güell, Regidor Urbanisme Aj. Olot: Es comença des de la rotonda de la Solfa en direcció a la rotonda de la Rodona. Mentre es fa el fresat es donarà pas alternatiu. Quan s’acabi la primera fase, els primers vuit dies, la segona fase ja és la d’asfaltatge. En aquest cas sí que es faran talls per trams, de tota l’Avinguda Sant Jordi, perquè per poder asfaltar s’han de fer tots dos carrils alhora.

Fins el 2 d’agost es preveu que els desplaçaments a l’entorn de l’Avinguda Sant Jordi d’Olot siguin especialment complicats, tot i que es senyalitzaran tots els desviaments i talls de trànsit. El consistori olotí demana comprensió als veïns que puguin veure’s afectats i els insta a posar-se en contacte amb la Policia Municipal per a qualsevol consulta. (972 27 91 33)

 

x