El CPA Olot s’assegura el relleu al primer equip després de les baixes anunciades per a la temporada vinent

La temporada que el CPA Olot acaba de rubricar ha estat marcada per la plata aconseguida als World Roller Games de Barcelona però també per les vuit baixes anunciades per part de patinadores que ho han donat tot al primer equip i han decidit penjar els patins abans d’encetar el nou curs. El CPA Olot té una bona base i espera seguir pujant patinadores de nivell.


Un exemple és Jana Sagués, que amb tan sols 14 anys ha aconseguit ser la patinadora més jove a competir als World Roller Games amb el grup de show A del Club Patinatge Artístic Olot. La garrotxina va començar a patinar el 2010, i amb nou anys ha assolit l’objectiu de participar en un mundial, però no en un qualsevol, sinó el que s’ha celebrat a Barcelona, concretament al Palau Sant Jordi.

Jana Sagués, patinadora del CPA Olot: Primer de tot, participar en el Palau Sant Jordi, va ser una experiència brutal i jo crec que el disc que vam fer va estar molt bé. Petites errades, però va estar al nivell que suposava estar en el Palau Sant Jordi, en el campionat del món.

Un CPA Olot que després de no fer la seva millor temporada ha aconseguit el segon lloc en els World Roller Games.

Jana Sagués, patinadora del CPA Olot: En relació a la temporada que havíem fet ha set el millor disc que hem fet.

Jana Sagués va pujar al grup A per substituir a dues patinadores lesionades  i després de debutar al mundial disposarà de l’oportunitat de quedar-se amb el primer equip en la següent campanya.

Jana Sagués, patinadora del CPA Olot: A l’Europeu vaig substituir a la Laura Fusté i al mundial a la Marina Prat i la següent temporada tindré un lloc fixa del qual podré disposar.

La jove patinadora espera seguir gaudint del patinatge al CPA Olot i aconseguir molts èxits.

x