El Sant Rock Festival presenta una gran varietat d’estils musicals

Apropar la cultura als joves garrotxins és un dels principals objectius de l’associació Gos de Sant Roc, que promou esdeveniments musicals com el Sant Rock Festival, on s’ofereixen actuacions d’artistes reconeguts a nivell nacional i es dona veu a altres artistes locals.


Sota el nom del Gos de Sant Roc va ser ara fa 25 anys que va néixer l’associació del barri olotí entre els joves amb inquietuds per organitzar les festes locals. Des de folk, rock, punk, heavy metal i tecno, han estat varis els estils musicals que han marcat les festes del grup i on any rere any s’han estat consolidant per tal de poder oferir les actuacions en directe d’artistes reconeguts a nivell internacional.

Josep Planella, membre de l’associació del Gos de Sant Roc: Va començar l’any 1993 quan un grup de joves del barri ens vam involucrar en la comissió de festes per organitzar els esdeveniments del barri i després vam muntar un festival de música, però el primer no va ser fins l’any 1995.

La festa més coneguda del grup és el Sant Rock Festival, certamen on creuen fonamental incorporar dins la programació artistes locals per impulsar la seva carrera professional i permetre’ls actuar juntament amb altres artistes reconeguts dins el panorama musical internacional.

Alba Roca, membre de l’associació del Gos de Sant Rock: Els nostres objectius són dos principalment, oferir la cultura i la música a tothom gratuïtament perquè creiem que la cultura ha de ser accessible a tothom i potenciar els grups i dj’s joves de la comarca, Olot i Girona.

El festival ofereix una programació musical de dues nits, amb discjòqueis d’un estil tecnològic a la primera i grups a la segona, sempre impulsant les actuacions d’artistes locals.

Isaac Bertran, membre de l’associació del Gos de Sant Rock: Està organitzat en dues nits, una és la nit electrònica, que és divendres, i l’altra és la nit de grups. Llavors aquest any, al ser el 25è aniversari hem optat per buscar un cap de cartell més potent per demostrar aquesta celebració.

Enguany han estat el reconegut discjòquei Wally López i el local Marsal Ventura els artistes destacats de divendres, a més de Mondo loco, Barrena i els olotins Indeseables el dissabte. Després de 25 anys els membres de l’associació estan satisfets amb la feina feta i aposten per seguir organitzant el festival oferint una programació més potent any rere any.

Alba Roca, membre de l’associació del Gos de Sant Rock: Costa arribar fins aquí però estem molt contents, molta implicació per part de tots els membres perquè sense això no aniríem enlloc i gràcies també a l’Ajuntament que ens recolza una mica.

El Gos de Sant Roc deixa les portes obertes perquè tots els joves  tinguin la oportunitat d’accedir a l’associació i involucrar-se en la preparació de les celebracions que es duen a terme al barri olotí.

Deixa un comentari