La faràndula dona el tret de sortida a les festes del barri del Carme d’Olot

Com és tradició la cercavila del drac, el pollastre i el conill va donar el tret de sortida ahir a la tarda a la Festa del Barri del Carme. La cercavila que va arribar fins al Firal d’Olot va animar a partits i grans a gaudir de la festa, que té com a protagonista a la faràndula del barri amb pocs actes, mol tradicionals i esperats.

Jordi Rubió, ballador de la faràndula del Barri del Carme d’Olot: És una tradició que hi ha molt poques coses, però les que hi ha són molt tradicionals i tothom les viu moltíssim

A més de la cercavila ahir va ser el primer vespre de ball, a la Plaça del Carme amb el drac i el pollastre. Enguany s’han afegit nous balladors, tant infants que acompanyen al drac i al conill, com adults.

Jordi Rubió, ballador de la faràndula del Barri del Carme d’Olot: Entren nens nous a ballar i els fa molta il·lusió. Algun pare que també ha entrat i li feia molta il·lusió estrenar-se com a ballador de la faràndula del Carme…. A gaudir-ho tothom!

A més del ball es va fer, com és habitual, una audició de sardanes i el cant de la Salve. Aquest dimarts al vespre, dia de la Mare de Déu del Carme, el drac i el pollastre tornaran a ballar. Demà serà el torn del conill, que ballarà a la Plaça del Conill.

Deixa un comentari