La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ veu necessari l’asfalt sonoreductor però avisa que no posarà fi a les reivindicacions

Per a la plataforma ‘No és un vial és un carrer’ la col·locació del ferm sono reductor a l’Avinguda Sant Jordi era una mesura imprescindible. Aquest nou ferm permetrà reduir el soroll de pas dels vehicles aproximadament un 10%, segons assegura la plataforma en un comunicat, i permetrà també millorar un ferm. És per això que per a la plataforma veu amb bons ulls l’inici dels treballs de col·locació.

Duaita Prats, plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: Aquesta és una mesura que fa molt de temps que s’espera perquè tot el ferm està malmès i no arriba als estàndards de qualitat necessaris. Ens han assegurat que el ferm que es posarà és més adequat pel tipus de transit de l’avinguda. No és una mesura que solucioni tots els problemes, ni la quarta part, ni la dècima, però és una mesura que senzillament és imprescindible

Tot i així, la plataforma avisa que aquest fet no minvarà les seves reivindicacions, ja que no soluciona el problema principal de la via que són les altes emissions provocades pel gran volum de transit i la tipologia d’aquest. Consideren que cal treballar per reduir el volum de vehicles que circulen per l’avinguda i en aquesta línia treballen per les seves properes accions a curt termini. A mig termini, la plataforma ha encarregat un estudi sobre la qualitat de l’aire

Deixa un comentari