La Unió Esportiva Olot debuta contra l’Ebre a casa i juga el derbi gironí el 15 de desembre al municipal blaugrana

La Federació Espanyola de Futbol ja ha fet públic el calendari oficial de la temporada 2019/2020 de la Segona Divisió B. En el grup tercer, el de la Unió Esportiva Olot, la primera jornada es disputarà el 25 d’agost, i els de Raúl Garrido obriran el curs davant la seva afició: l’Estadi Municipal acollirà el partit contra l’Ebre aragonès. La ciutat també gaudirà d’un duel a casa per les Festes del Tura, el 8 de setembre, contra el Lleida en la cita corresponent a la tercera jornada. Pel que fa als plats forts de la lliga, l’Olot s’haurà d’enfrontar al Nàstic de Tarragona a la desena jornada, el 27 d’octubre a casa, i a l’Hèrcules a la quinzena jornada, l’1 de desembre. Però un dels moments més esperats serà el derbi gironí contra el Llagostera, un dels rivals que ha posat més traves als garrotxins els darrers cursos: el retrobament del duel serà a l’antepenúltima jornada de cada volta, el primer el 15 de desembre al municipal blaugrana, i la tornada el 3 de maig a l’Estadi olotí.

x