L’Esbart Marboleny omple el pati de l’Hospici d’Olot amb l’estrena del seu nou espectacle: ‘Mira!’

L’Esbart Marboleny va omplir aquest dissabte el pati de l’Hospici d’Olot en la presentació del seu nou espectacle, que porta per títol ‘Mira!’ i que han dut a terme els balladors de la secció jove del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny. Una tragicomèdia dividia en dues parts.

Xavier Herrero, Esbart Marboleny: “Una primera part tècnica, amb barreja de danses més lentes, i una segona part que representa la festa d’un poble dels nostres avantpassats, que intenten mostrar l’alegria.”

Després dels espectacles ‘Ballem i ballarem’ o ‘Cap a la plaça’, entre d’altres, la formació ens proposa aquesta vegada els temes de la mort, la religió i l’ambient de festa major, amb l’objectiu, com sempre de donar a conèixer i posar en valor les danses catalanes d’arrel tradicional del passat, del present i amb una mirada al futur.

L’espectacle va comptar, en alguna de les parts, també, amb l’actuació dels Marbolets, els qui donen sentit, a través de la música, les danses interpretades, en aquest cas, per la cinquantena de balladors que fan possible ‘Mira!’.

Deixa un comentari