La Diada del Soci del CN Olot aconsegueix una important participació amb un programa ple de propostes esportives

Aquest dissabte s’ha celebrat la diada del soci al Club Natació Olot, una acte que ha comptat amb diverses activitats i una bona participació per part dels socis. El dia ha començat a dos quarts de cinc amb una activitat aquàtica a la piscina de competició. Més tard s’ha donat el tret de sortida a les activitats restants, partit de futbol, torneig de tenis, torneig de pàdel, zumba i aquahit i per els més petits castell inflables. L’objectiu principal era que el soci pogués gaudir de les activitats.

Gemma Soy, presidenta CN Olot: “L’objectiu és que el soci pugui venir i compartir amb la resta de socis tots els serveis que oferim, i més aquest any amb les noves instal·lacions: la piscina exterior i la sala d’aigua. I poder fer activitats gratuïtes, per aquells qui no les hagin provat mai.

La diada s’ha acabat amb un sopar a la fresca i amb una banyada nocturna que s’ha celebrat a les instal·lacions del club.

x