La UE Olot ha realitzat aquest dimecres la primera sessió d’entrenament de la pretemporada amb les incorporacions de Vivancos i Arimany

L’equip de Raul Garrido ha completat avui el seu primer entrenament de la pretemporada, un equip amb diferents novetats  que ha donat el tret de sortida de la temporada 2019-2020. Les novetats que han participat en aquesta primera sessió han set Aleix Abel, Àlex  Garcia i Joel Ferrés del juvenil, Albert Julià que prové del filial, els nous fitxatges, Albert Vivancos i Joel Arimany i els retornats de cessió Joel Arumí i Guillem Sacrest. A més a més falta Marc Pagès, també procedent del filial. Tot i que és la primera mostra de contacte amb la pilota, aquesta sessió també serveix per preparar el partit del dimecres 24 de juliol contra l’Al-Saad de Xavi Hernández, un partit que fa il·lusió tant a la propia afició com el propi entrenador.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: Ja hem vinscut situacions semblants, l’any passat vàrem competir enfront l’Espanyol i va ser molt bonic, són partits que són bons per a nosaltres perquè d’alguna manera ens posen en aquests escenaris.

La Unió Esportiva Olot que de momento no es vol marcar objectius, tot i que espera fer una bona campanya.