Les gravacions del Talent Volcànic comencen aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre a Sant Feliu de Pallerols

Torna el Talent Show més popular de la comarca expandint-se a diversos municipis garrotxins. La primera parada del Talent Volcànic serà demà a Sant Feliu de Pallerols a 2/4 de 8 del vespre, on sis concursants mostraran les seves habilitats davant el jurat format per artistes i persones vinculades amb la cultura de la Garrotxa. Els encarregats de conduir el programa seran els presentadors Paula Núñez i Joan Carles Rubio i comptaran amb la col·laboració de Migueli Canal com a animador.

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: Estem molt contents que el Talent Volcànic s’hagi convertit en el Talent Show de l’estiu. Ho hem fet durant dos anys a la Plaça Catalunya d’Olot i vàrem pensar que per la nostra connotació de televisió de la Garrotxa, havíem de començar a pensar que aquest èxit havia d’estar descentralitzat.

La segona parada del Talent Volcànic serà divendres a 2/4 de 8 del vespre a Sant Joan les Fonts, on sis concursants més mostraran el seu talent davant el jurat. Música, cant, ball, i fins i tot màgia han estat algunes de les disciplines que han passat pel Talent Volcànic en passades edicions, un show que intenta donar la oportunitat als garrotxins de mostrar les seves habilitats.

Mag Nani, jurat: Que són moltes disciplines diferents, pot ser cant, màgia i un músic que toqui l’acordió o la guitarra, llavors és difícil valorar qui ho fa millor i aquest potser sí que és el meu compromís de dir, va doncs, potser sí que és un repte al final.

 

Albert Brosa, director d’Olot Televisió: L’objectiu és que ja no sigui només un programa de Talent Show que es fa a Olot, sinó que sigui un programa d’estiu d’Olot Televisió que es fa a tota la Garrotxa.

 

Artur Colomer, alcalde de Sant Feliu de Pallerols: I bé, esperem que funcioni, que sigui un acte atractiu per la població i que ens doni una mica de repercussió a nivell de poble i de la comarca.

Les emissions del programa començaran el proper dimecres dia 24 a les 9 de la nit a Olot Televisió.

x