Les obres a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot comencen sense incidències malgrat les retencions

Les màquines han entrat a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot per la rotonda de la Solfa al voltant de les deu del matí. Com estava previst, han començat les tasques de fresat i sanejament per a la col·locació de l’asfalt reductor del so. En motiu dels treballs només s’obre un carril de circulació en direcció a les Preses, i els vehicles que accedeixen al centre de la ciutat han de fer-ho per l’avinguda Santa Coloma. La Policia Municipal ha reforçat aquests dos punts, però no s’han evitat retencions en moments puntuals del matí.

Aniol Sellabona, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot: La valoració que fem iniciament és positiva. Les hores puntes, que habitualment ja tenim una acumulació habitual de vehicles, l’hem tingut, però la Policia Municipal ha reforçat la zona de la Solfa i la Plaça Clarà i s’ha anat absorbint el trànsit amb normalitat.

La primera fase de les obres té una durada prevista de vuit o deu dies, durant els quals es mantindrà aquesta regulació. A finals de juliol s’iniciarà la segona fase, en la qual es tallarà totalment la via per trams.

Aniol Sellabona, Regidor Serveis Urbans Aj. Olot: A mesura que vagin passant els dies, que tothom tingui present que durant aquestes tres setmanes hi haurà afectacions, la gent començarà a buscar recorreguts alternatius als seus desplaçaments i les retencions s’aniran absorbint cada vegada millor.

El consistori olotí anirà informant de l’evolució de les obres a través de les diferents plataformes. Si el temps ho permet, l’Avinguda Sant Jordi tindrà instal·lat el nou asfalt sonoreductor a partir del 2 d’agost.

x