Aquest divendres continuen les gravacions del programa Talent Volcànic a Sant Joan les Fonts a partir de 2/4 de 8

Recordin que avui comencen les gravacions del programa d’estiu d’Olot Televisió, Talent Volcànic, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la Plaça del Firal de Sant Feliu de Pallerols. Tothom hi és convidat a assistir com a públic. Demà, els enregistraments de Talent Volcànic es traslladaran a la plaça de Sant Joan les Fonts a la mateixa hora. Al poble tot és a punt per acollir les gravacions dels programes d’on sortiran el tercer i quart finalista que competirà pel premi de l’edició d’enguany, la setmana que ve, dijous 25, al Firal d’Olot. De moment, demà a Sant Joan hi hauran tots els ingredients per passar un bon vespre d’estiu amb música i altres habilitats turístiques. Entre el jurat, dos santjoanencs, Josep Oliveras i Maria Cresswell, i a sobre l’escenari, la presentació de Paula Núñez i Joan Carles Rubio i l’animació dels playbacks de Migueli Canal.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Per als municipis que estem a comarca és una iniciativa molt bona que es pugui fer perquè és una manera de descentralitzar el que passa a Olot i nosaltres també ens beneficiem. Ho acollim amb molta il·lusió i esperem que hi hagi moltíssima participació de tota la comarca i sobretot, evidentment, de la gent de Sant Joan les Fonts que s’animi. Per a nosaltres és una oportunitat de poder estar involucrats en tota una sèrie d’activitats que es duen a terme, i que un mitja de comunicació com aquest vingui al nostre municipi és un plaer.

x