‘El caçador’ de la companyia Mighty Jambo ha estat l’últim dels espectacles del Circ a lla Plaça

El cercle del Circ a la Plaça va tancar-se ahir amb l’última funció i un canvi d’ubicació a causa de la pluja. Tot i que la darrera funció no va poder ser celebrada a l’antiga plaça de braus de la capital garrotxina, el públic no va voler perdre’s l’espectacle i la Sala El Torín va omplir-se per aplegar ‘El caçador’ de la companyia Mighty Jambo.

John Dindi, director de l’obra: Es sobre la tribu Masai que viven en la selva y hay un guepardo que se come su ganado y ellos tienen que cazarlo, así que hemos hecho esa historia a través del circo y hay muchos saltos, pirámides y emoción.

L’espectacle va aconseguir teletransportar al públic als paisatges de la sabana amb els seus sons i les peculiaritats dels animals que l’habiten. Una proposta de la companyia de Kenia Mighty Jambo amb seu a Nairobi, que promou les arts i ofereix als joves del país eines i recursos, a més de proporcionar-los un futur artístic. La passada setmana va ser el torn de la companyia francesa Kadavreski i ahir la proposta de Mighty Jambo va tancar el cercle amb centenars d’assistents.

Tena Busquets, directora d’arts escèniques d’Olot Cultura: El públic continua venint massivament i ens agrada molt perquè ve molt tipus de públic, veiem que ve gent gran, famílies, grups de joves. És realment molt intergeneracional, ve gent de molts tipus i moltes edats.

Any rere any el Circ a les Places s’ha anat consolidant com a un dels esdeveniments més esperats de l’estiu, i ahir els espectadors van tenir l’oportunitat d’endinsar-se a la sabana africana.

x