El coworking Ca-nyera d’Olot es posa en marxa amb capacitat per a 16 usuaris

Els antics Magatzems Guitart, en ple nucli antic d’Olot, són des d’aquest dimecres la seu del primer coworking públic de la capital garrotxina. Es diu Ca-nyera, i després de les obres dels últims mesos, s’ha habilitat com a espai de treball col·laboratiu per a 16 persones.

Estanis Vayreda, Regidor Progrés Econòmic Aj. Olot: Hi ha espais per reunions, una mica de jardí, que els pot ajudar a tenir moments de descans, un espai d’office on es poden quedar a dinar…

El consorci Dinàmig assumeix la gestió de l’espai, un pas més per al consistori olotí en l’objectiu de donar suport als emprenedors i fomentar el treball en xarxa.

Estanis Vayreda, Regidor Progrés Econòmic Aj. Olot: Amb aquest equipament tanquem un cercle, que ens faltava aquest equipament públic. Tenim bones polítiques d’inserció i suport als emprenedors… i a partir d’ara començarem a buscar persones que vulguin venir aquí i tenir la seva taula, sobretot buscant aquesta col·laboració.

Els preus per a ser coworker a Ca-nyera van dels 30 als 180 euros en funció de les necessitats de cada usuari. Per a més informació sobre el projecte poden adreçar-se al mateix espai o enviar un correu electrònic a canyera.coworking@olot.cat. Aquest dimecres, abans que els seus usuaris hi entrin a treballar, s’ha celebrat una festa d’inauguració on no hi ha faltat la música del duet Maria & Pol.